.

Блестящо Монтиране на Фона на Блестящ Фон Мерцающая Стенни Панела с Розово Злато Блестящи на Фона на Панела Украса За Парти по случай рождения Ден на Стенни Покрив?

Блестящо Монтиране на Фона на Блестящ Фон Мерцающая Стенни Панела с Розово Злато Блестящи на Фона на Панела Украса За Парти по случай рождения Ден на Стенни Покривка 12 Панели

BGN 2.67

Наличност
На склад

по-Голямо количество кутии ще отнеме голяма площ и ще изглежда по-обемноВ Luoluo House ние предлагаме само дълготрайни декоративни аксесоари!.? На помещение включва : Във всяка кутия включва 12 парчета по 12 "x12" на отделни панели с пайети, с обща площ 3 фута височина и на 4 фута широк.Всички проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Така че вече не трябва да ги закупите отделно. идеална за рожден ден, сватба, годеж, моминско парти, дискотека, сцена, булчински душ, юбилей, церемонии, абитуриентски, Хелоуин, Коледа, Нова година и други украси за партита.Пайети няма да падне и царапаться . ? Лесна инсталация : Декоративни панели за окачени стени с проблясващи на фона на Luoluo House много лесни за инсталиране и не създават неприятности. 12шт могат да покрие мястото с размер 4x3 метра. ❤Приятелско обслужване на клиенти : Изискано произведение на изкуството, създадено от професионален екип, контрол на качеството.Блясък и дрънкулки определено ще създаде приятна атмосфера на вашето парти.Включително събрани материали (на основата на мълния, стенни куки и сменяеми пайетки).Моля, обърнете внимание : Поставка за фон (не е включен в комплекта). ? ПОВТОРНА УПОТРЕБА и продължителност : Създаване на блестящ фон от пайети, нашите елегантни стенни панели shimmer може да се използва многократно за други случаи както на открито, така и на закрито.

Опции за продукта