.

RoyBoder Сгъваема Кошница за дрехи в спалнята Водоустойчив кош за бельо в банята, Голяма чанта за дрехи в Гардероба си в общежитието на колежа Хола, Детската Стая Орган?

RoyBoder Сгъваема Кошница за дрехи в спалнята Водоустойчив кош за бельо в банята, Голяма чанта за дрехи в Гардероба си в общежитието на колежа Хола, Детската Стая Органайзер за играчки

BGN 3.73

Наличност
На склад

? Дръжка на кошница за дрехи : Дръжката е изработена от futon и ленено материал, който предпазва ръцете и прави коша за пране по-удобни за употреба.Решение на проблеми, свързани с кошница за дрехи.Ако по някаква причина имате някакви проблеми с нашата кошница за дрехи или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез.Кошница за дрехи, покрита с водоустойчив слой, за да я направи по-водоустойчив и влагоустойчив. За съхранение на дрехи, играчки, книги и т.?Материал кошници за бельо : кош за бельо е изработена от висококачествен памук и лен, които са по-трайни и издръжливи. ?Кошница за дрехи Предназначение : Използва се в спалните, пералня, хол, студентски общежития, детски градини, офиси и т. ?Размер кошове за пране : 16 см х 16 см х 20 см водоустойчива и влагостойкую кошница за дрехи с голям капацитет може да се използва като торба за дрехи. ? Безгрижен покупка кошници за бельо : Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-доброто изживяване от пазаруването.

Опции за продукта