.

Държач за Лепкав пръстен, Чаша за лепило за Присаждане на Мигли, Чаша за Лепило за Присаждане на мигли, Контейнер за забавяне на Лепило, Инструмент за Изграждане на ?

Държач за Лепкав пръстен, Чаша за лепило за Присаждане на Мигли, Чаша за Лепило за Присаждане на мигли, Контейнер за забавяне на Лепило, Инструмент за Изграждане на Миглите, Чаша за татуировка-пръстени, аксесоари за

BGN 2.27

Наличност
На склад

3Еднократна дизайн, безопасен и гигиеничный, лесен за използване и осигуряващ ви удобството. Ефективно ограничете времето за изсъхване на лепилото и повишаване на ефективността на ваксинацията. 【Брой】 100 броя чаша за забавяне на лепило за присаждане на мигли розов цвят, по-голям брой, компактен размер, лесен за употреба и съхранение, отговарящи на вашите различни нужди. Вътре има контур забавяне за ефективно намаляване на площта на контакт с въздуха. 【Материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, чист и действително нетоксичен, трайни и трайни. 【Широко приложение】 се Използва за нанасяне на пигменти за татуировки или мастило и е подходящ, както за лепило за удължаване на мигли, грунд, гел за премахване, така и за пигменти за перманентен грим. 【Широко приложение】 се Използва за нанасяне на пигменти за татуировки или мастило и е подходящ, както за лепило за удължаване на мигли, грунд, гел за премахване, така и за пигменти за перманентен грим. 【Характеристики】, Предназначени за присаждане и удължаване на миглите.Чашки за забавяне на лепилото предотвратява вытекание лепило за удължаване на времето за изсъхване на лепилото и поддържане на добра производителност. Неговата еднократно, мини размер, преносим, лесен и удобен за носене. Нанесете твърдо лепило на основата 3.Чашки за забавяне на лепилото предотвратява вытекание лепило за удължаване на времето за изсъхване на лепилото и поддържане на добра производителност.Идеален за професионална практика татуировки и за домашна употреба.Технически характеристики на : Име на продукта : Чаша за забавяне на лепило за мигли Материал : Пластмаса Цвят : розов Количество : 100 броя Инструкции за употреба 1. 【Брой】 100 броя чаша за забавяне на лепило за присаждане на мигли розов цвят, по-голям брой, компактен размер, лесен за употреба и съхранение, отговарящи на вашите различни нужди.

Опции за продукта