.

Коприна Чепчик, Сатен, Чепчик, Чепчики за Къдрава коса, Спални Чепчики, Сатен, Чепчик за сън, Чепчики за Къдрава коса, за жени / Мъже, Коприна Чепчик с мека еластична л?

Коприна Чепчик, Сатен, Чепчик, Чепчики за Къдрава коса, Спални Чепчики, Сатен, Чепчик за сън, Чепчики за Къдрава коса, за жени / Мъже, Коприна Чепчик с мека еластична лента, Голям Чепчик (Черно, Лилаво, Вино-червено)

BGN 5.69

Наличност
На склад

н 【универсална коприна шапчица за сън】 : Сатен нощна шапчица може да увийте косата си преди лягане.Освен това, лесни за почистване и обслужване, което го прави дългосрочна инвестиция във вашата ежедневна грижа за косата. Ето защо, получаване на шапка за душ, измийте го със студена вода, преди да се носят, и тя не выцветет.Диапазон на ширини е подходящ за повечето размери на главата.Ако търсите универсален аксесоар за коса, която можете да използвате за сън, вземане на душ или химиотерапия, сатен шапчица - идеалното решение.Благодарение на эластичному материал шапчица подходяща за жени с дълга или гъста коса, като същевременно осигуряват стегнато, която не се плъзга през нощта или в банята.коприна шапчица за сън също може да си на легло от попадане на масло за коса или вода.Една от основните характеристики на сатенена шапка е на нейната еластичност.Измийте лицето си, нанесете грим, отидете на спа, дори и някои домашно стопанство, джогинг, йога, коприна шапчица за сън може да се използва в много случаи и ще стане добър партньор.Коприна шапка за спане има 4 цвята по ваш избор. 【Еластична бърза сатен шапката 】 : Нашата сатен шапка с широка периферия и стягивающим каишка долу. Сатен може да се пере на ръка със студена вода с мек сапун; трябва да се разложи на апартамент или да изсъхне; 3.Коприна шапчица за къдрава коса е подходяща не само за сън, но и много удобен за ежедневна употреба. Ръчно или машинно пране в хладка вода при ниска температура / щадящем режим; 2. Благодарение на дългата коса, пръснати по възглавницата, сатен, чепчик ефективно предпазва кожата на шията от дразнене на косата и ще ви осигури дълбок сън и добри сънища. 【Функция шапки за сън, за жени】 : коприна шапчица е много удобен в чорап и може да запазите косата си непокътнати. шапки за сън, за да се жени също може да се прилага на пациенти, минаваща химиотерапия.Интимен дизайн копринени шапки, прави главата си по-удобно, а лентата можете да се разтягат, за да се адаптира към различни размери на главата. 【висококачествен плат и технология 】 : сатен, нощен капачка е изработена от висококачествен сатен, която е мека, дишаща и не е скучен.Дишащ, мек, обикновен, модерен и еластичен дизайн го прави идеално решение за жени с дълга или гъста коса, които искат да защитят своите къдрици и да даде свой образ докосване на елегантност.

Опции за продукта