.

Шлейка за кучета от Малките породи, Гърдите Колан, за Кученце, Шлейка за домашни любимци, Комплект Колан за малки Кучета на Каишка, Дишаща Шлейка без Газта за малки к

Шлейка за кучета от Малките породи, Гърдите Колан, за Кученце, Шлейка за домашни любимци, Комплект Колан за малки Кучета на Каишка, Дишаща Шлейка без Газта за малки кучета (Голяма, черна)

BGN 4.66

Наличност
На склад

Моля, мярка на вашия любимец, распечатав нашето ръководство по размер, към който е приложен измерване на лента, и вижте нашите таблица с размери за най-добро напасване, преди да поръчате. ?Възвратен? : Светоотражающая ивица на кучешки шлейке прави вашия домашен любимец забележим в условия на слаба осветеност, повишава сигурността при нощни разходки.? Сигурно Тази удобна шлейка за кучета ще спести на вашия домашен любимец прохлада и проветрит помещение.Регулируеми каишки, които осигуряват добра кацане за вашите любимци.Цвят : черен, Червен Сиво синьо Материал : Mesh fabric Приложими порода : Малки кучета, чихуахуа, йоркширски териери мопс на Помещение включва : 1 х шлейка за домашни любимци с каишка. ? Лесно се побира и конфигурира? : Тази регулируема шлейка за кучета и котки лесно се побира и се отстранява с помощта на катарами. ?Внимание? : Размерът не е ПРЯКО отговаря на породата или теглото на вашия домашен любимец.ХАЙДЕ, и вие ще бъдете готови за разходка.ХАЙДЕ, и вие ще бъдете готови за разходка.Моля, мярка на вашия любимец, распечатав нашето ръководство по размер, към който е приложен измерване на лента, и вижте нашите таблица с размери за най-добрата засаждане, преди да поръчате Характеристики : Светлоотразителни елементи около бюста за по-голяма видимост Оптимално разпределение на точките на натиск и напрежение Предоставя несравнима дълготрайност, за да видят вас и вашия домашен любимец на безброй разходки.Моля, мярка на вашия любимец, распечатав нашето ръководство по размер, към който е приложен измерване на лента, и вижте нашите таблица с размери за най-добро напасване, преди да поръчате. ? Сигурно Тази удобна шлейка за кучета ще спести на вашия домашен любимец прохлада и проветрит?Лесно се побира и конфигурира? : Тази регулируема шлейка за кучета и котки лесно се побира и се отстранява с помощта на катарами.Измерете своя домашен любимец и вижте нашите таблица с размери, за да изберете най-подходящия преди да поръчате.

Опции за продукта