.

SCDCWW Чанта за домашни любимци - Переноска за кучета, Котки, Преносим Прозрачна Чанта-Раница за домашни любимци, с Меки страни, на Транспортна опаковка, за Малки живот?

SCDCWW Чанта за домашни любимци - Переноска за кучета, Котки, Преносим Прозрачна Чанта-Раница за домашни любимци, с Меки страни, на Транспортна опаковка, за Малки животни, Котенков, Кученца (Цвят: D)

BGN 12.48

Наличност
На склад

Защитете своите кожени приятелите и позволете да се съсредоточи върху управлението на пътуването★ Изкуствена кожа + прозрачен филм, Готова преносима чанта за домашни любимци, за предпочитане изработена от материал, прозрачен и дишаща пътна чанта, може да бъде не само през рамо или ток. ★ Водоустойчива подплата, екологично чист найлон, прозрачен дизайн, позволяващ на домашен любимец, по-добре се насладите на прекрасен пейзаж отвън. ★ Материал чанти за домашен любимец е много здрав и издръжлив, да го не лесно да се повреди при дълги пътувания.Преносим дизайн, който е подходящ, за да взема със себе си домашен любимец в пътуване, конна езда, туризъм, разглеждане на забележителности, къмпинг, туризъм или пътуване.Преди покупка, моля измерете си домашен любимец, за да се определи идеалният размер за вашия домашен любимец. ★ Преди покупка, моля измерете си домашен любимец, за да се определи идеалният размер за вашия домашен любимец. ★ Независима долната тампон, вода-репелент дизайн, лесно почистване, вграден юздите, двоен цип, дизайн, горната част на окото за подобряване на пропускливост на въздуха.Наименование на продукта : Прозрачна чанта за домашни любимци Цвят : розов, бял, черен, зелен Размер; 42*23*32 смМатериал : найлон Подходяща за домашни любимци с тегло 7 кг или по-малко Материал чанти за домашен любимец е много здрав и издръжлив, да го не лесно да се повреди при дълги пътувания.

Опции за продукта