.

Подвесное Складное мини-Кошчето за боклук за вратите на Кухненския шкаф, Малък Складное кофата за Боклук Под мивката, Стенно Складное кофа за Боклук - Кухненски Кош

Подвесное Складное мини-Кошчето за боклук за вратите на Кухненския шкаф, Малък Складное кофата за Боклук Под мивката, Стенно Складное кофа за Боклук - Кухненски Кошчето за кабинет /спалня / баня (3 л) (черен)

BGN 1.67

Наличност
На склад

по този начин, можете да го използвате в кухнята, офиса, хотела, къмпинга, на пикник и дори в колата си! ✅【Широко приложение】 : Този шкаф за боклук може лесно да виси или да поставят директно на пода и масата.Моля, измерете дебелината на вратата, преди да я закупите.✅【Високо качество】 : Изработен е от здрава пластмаса и силикон.Можете да поддържате дома си в чистота и ред. нетоксичен и вкус, здрав и издръжлив.Можете да използвате нашето подвесное кофа за боклук в продължение на дълго време. подходящ за използване на открито.Размери 6,33 x 5,11 х 8,07 инча, дебелина на вратата трябва да бъде по-малко 0,7 инча (2.Когато не ги ползвате, можете да го сгънете.ако имате някакви предложения относно нашите боклуци резервоара, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, желаем ви приятно пазаруване. ✅【Послепродажная гаранция】 : Удобен дизайн чанта за съхранение на отпадъци, торба за боклук може да се извлече директно при използване, което улеснява гладкото изготвяне.Не е необходимо постоянно отваряне и затваряне на вратите на шкафа с мокри ръце, когато се готвят и пресни храни, ги нарязване на филийки в сравнение с контейнери под мивката!. ✅【Задължително условие за кухня】 : Лесен за инсталиране, просто свържете компактно складное кофа за боклук към всяка кутия на гардероба или на вратата.

Опции за продукта