.

Ножици за бродиране ULTNICE, Реколта Ножици За Бродерия на кръстат бод, Ножици във формата на Щъркел от Неръждаема Стомана, Ножици за Части, Реколта Шевни Ножици за Про?

Ножици за бродиране ULTNICE, Реколта Ножици За Бродерия на кръстат бод, Ножици във формата на Щъркел от Неръждаема Стомана, Ножици за Части, Реколта Шевни Ножици за Производство на Художествена Работа на Резби

BGN 3.33

Наличност
На склад

Ножици за бродиранеИдеален за рязане на линии и хартиени изделия.Подходящ за бродерия, бродиране, шиене, ръчна изработка или просто го използвайте за рязане на хартия. извити ножици за бродиране.Изработен е от материал, устойчив и практично, може да се използва в продължение на дълго време. извити ножици за бродиране.Тези ножици с малки размери, подходящи за бродерия на кръстат бод, рязане на хартия и т.Описание Ножици за бродиране, Реколта ножици за бродерия на кръстат бод, ножици във формата на щъркел от неръждаема стомана, Ножици за части, Реколта Шевни ножици за производство на художествени произведения, Особено нарязване на резба - Материал : Неръждаема стомана. извити ножици за бродиране.Тези ножици с малки размери, подходящи за бродерия на кръстат бод, рязане на хартия и т.Ергономична дръжка, удобна и лесна за улавяне.Изработен е от материал, устойчив и практично, може да се използва в продължение на дълго време.Ножици за бродиране. Ножици за бродиране.Дръжката на ножа е полиран и заоблен, с метален блясък.- Размер : 10,5 X5,5 X0, 7 виж Предпоставка включва 1 х ножици. Ножици за бродиране. извити ножици за бродиране.Ергономична дръжка, удобна и лесна за улавяне.Подходящ за бродерия, бродиране, шиене, ръчна изработка или просто го използвайте за рязане на хартия.

Опции за продукта