.

TJLSS Чанта-переноска за кучета, Раници за Кучета, Малка чанта за кучета, Стоки за домашни любимци, Чанта за носене, Аксесоари за малки кученца, Мини-Раница (Цвят: A, Разм

TJLSS Чанта-переноска за кучета, Раници за Кучета, Малка чанта за кучета, Стоки за домашни любимци, Чанта за носене, Аксесоари за малки кученца, Мини-Раница (Цвят: A, Размер: 31 * 16 * 25 см)

BGN 1.00

Наличност
На склад

Приложими елементи : идеален за домашни любимци с тегло не повече от 3 кг.Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Приложими елементи : идеален за домашни любимци с тегло не повече от 3 кг.Материал : памук Опаковка в комплекта : 1 x переноска за домашни любимци Забележки : 1.Бързо и удобно преместване, широк зрителен ъгъл и преносимост.Удобен за домашни любимци диша и да наблюдава природа.Поради различни настройки на екрана на компютъра действителният цвят може да се различават малко от изображението. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Бързо и удобно преместване, широк зрителен ъгъл и преносимост.it-удобно да пазарувате, пътувате, носете със себе си чантата и си отиде. сменяеми яки ефективно предпазват от излизане на вашия домашен любимец на улицата. сменяеми яки ефективно предпазват от излизане на вашия домашен любимец на улицата. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Благодарим ви за разбирането.Удобен за домашни любимци диша и да наблюдава природа.it-удобно да пазарувате, пътувате, носете със себе си чантата и си отиде.

Опции за продукта