.

Мащабна модел на превозното средство за BMW X5 SUV Модел на колата от сплав, Монолитен под налягане, Метални Модел автомобил, Подарък в съотношение 1/24 (Цвят: бял)

Мащабна модел на превозното средство за BMW X5 SUV Модел на колата от сплав, Монолитен под налягане, Метални Модел автомобил, Подарък в съотношение 1/24 (Цвят: бял)

BGN 15.95

Наличност
На склад

Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% 【Гаранция за качество】 е Изработена от лят метален автомобил и гумени гуми, високо качество, добра ефективност, може да се използва по-добре.Това е и изискано бижу за любителите на модели автомобили.Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% . 【Гаранция за качество】 е Изработена от лят метален автомобил и гумени гуми, високо качество, добра ефективност, може да се използва по-добре. 【Сервизно обслужване на качеството】 : Ако не сте доволни от нашите стоки, моля свържете се с нас по електронната поща.Послевкус приятно, той е перфектно ляга в ръката, и му е трудно да се запази.【ПЪЛНА КОНФИГУРАЦИЯ】 : вратите и предния капак може да се отваря, като на този суперавтомобил, в тези подробни комплект има всичко необходимо, за да ги събрание, включително с отварящи се части. 【Сервизно обслужване на качеството】 : Ако не сте доволни от нашите стоки, моля свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% .Това е и изискано бижу за любителите на модели автомобили. 【Идеална за засаждане】 Нашият модел на автомобил е идеален за всички, с които можете да играете. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!Приложими моделиМатериал : рафтинг, пластикупаковка включва : 1 бр.

Опции за продукта