.

Подвижни Кухненски Ножици, Тежки Ножици Премиум-клас, Ультраострые Многофункционални Кухненски Ножици от Неръждаема Стомана за Пиле/Домашни птици/Риба / Месо / Зел

Подвижни Кухненски Ножици, Тежки Ножици Премиум-клас, Ультраострые Многофункционални Кухненски Ножици от Неръждаема Стомана за Пиле/Домашни птици/Риба / Месо / Зеленчуци / Билки/барбекю (зелен)

BGN 1.67

Наличност
На склад

4 Остър нож, моля, използвайте внимателно.Неръждаема стомана прониква дълбоко в дръжка, здрава хватка, много спестява време.To поддържайте остър ръб на острието, моля, не режат твърд предмет.Мека и твърда двойна пластмасова дръжка Избран инженеринг мек и твърд двоен пластмасов материал, който не се плъзга и е здрава и може да бъде добре защитен. Моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца.Ако острието е рибен вкус, опитайте се да го търка джинджифил.Разглобяема конструкция с нитове Гъвкаво използване, лесен за почистване, се завърта на 90 °, могат да бъдат демонтирани за използване с един полюс, а ножици или раздробяващи могат да бъдат гъвкаво превръща. Высокоантагонистичная и много влиятелна от неръждаема стомана 30 Cr13 Избран мартенситная неръждаема стомана 30 Cr13, твърдост, която в процеса на втвърдяване увеличен, че ви позволява да издържат на високо налягане и силна натоварване, повишава нейната конфронтация и прави по-остри ножици.Неръждаема стомана прониква дълбоко в дръжка, здрава хватка, много спестява време. Разглобяема конструкция с нитове Гъвкаво използване, лесен за почистване Завой на 90 ° може да се анализира, за да однополюсного употреба, а ножици или пържоли може да бъде гъвкаво да се преобрази.Мека и твърда двойна пластмасова дръжка Избран инженеринг мек и твърд двоен пластмасов материал, който не се плъзга и е здрава и може да бъде добре защитен. Остър нож, моля, използвайте внимателно. Моля, съхранявайте ножици на хладно и сухо място, далеч от огън, силни оксиданти и концентрирана киселина след почистване.Обоюдоострое острието Нескользящее, устойчиво Линейно острието се полира с по няколко начина, а остро и трайно, с равномерно разпределени на малки зазубренными остриета ефективно предотвратява загубата на продукти. Моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца.To поддържайте остър ръб на острието, моля, не режат твърд предмет.Ако острието е рибен вкус, опитайте се да го търка джинджифил. Высокоантагонистичная и много влиятелна от неръждаема стомана 30 Cr13 Избран мартенситная неръждаема стомана 30 Cr13, твърдост, която в процеса на втвърдяване увеличен, че ви позволява да издържат на високо налягане и силна натоварване, повишава нейната конфронтация и прави по-остри ножици.

Опции за продукта