.

Лофарис Свещена Крава Фон За Душата на Детето За Момче на Фона на Зелените Червен Трактор Селскостопански Животни Новороденото Дете Украса За Парти Торта Маса Бан?

Лофарис Свещена Крава Фон За Душата на Детето За Момче на Фона на Зелените Червен Трактор Селскостопански Животни Новороденото Дете Украса За Парти Торта Маса Банер Фотобудка Подпори 7x5ft

BGN 2.67

Наличност
На склад

Също така е идеално за снимки на домашни любимци, стоки, Youtube, facebook, видео и фотобудок "Направи си сам"Или порекомендуйте използват и самозалепващи куки, които временно се придържат към стената.Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект. ❤ Случаи : - идеален за сватби, душата на дете, партита, новородени, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видео декори или дисплеи.Начини за извличане на следните : плътно се разточва патрон, а след това просто изчакайте 2-4 дни. ➤ Поставка за фон и скоби в комплекта не са включени.Прогладьте го на слаб огън. За облекчаване на транспорта и опаковката, ще се оформи тъканни на фона на пратката, в резултат на което се образуват гънки (в някои случаи) Не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, начин за възстановяване на следните : a. ❤ На употреба : Предмет в сгънат вид. Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха.Лек и удобство в обращение.Бръчки и капакът са почти изчезнали.Златен всъщност - това не е златна светлина, това е ефекта на gold огнища на заден план.При необходимост можете да прогладить задната повърхност парна ютия, но не и суха. ❤ Качество : винил.Ние стоим зад нашите продукти и ще направим всичко необходимо, за да се гарантира вашето удовлетворение. Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени.В резултат на това се образуват гънки.Пълна гаранция за 100% удоволствие, ако по някаква причина не сте доволни, моля, пишете ни, и ние ще се коригират ситуацията.

Опции за продукта