.

SOLUSTRE Сгъваема Триъгълна Скоба За Таблет За Определяне на Преносима Стойка за Таблет Притежател на Мобилен телефон на Бюрото Настолна Поставка За телефон Маса в По?

SOLUSTRE Сгъваема Триъгълна Скоба За Таблет За Определяне на Преносима Стойка за Таблет Притежател на Мобилен телефон на Бюрото Настолна Поставка За телефон Маса в Подкрепа на телефона Пластмасови Стойки За Таблети

BGN 5.91

Наличност
На склад

Информация за стоки, Преносима сгъваема стойка е Изработена от пластмаса, тя е здрава - Ти можеш да се справиш с него под всякакъв ъгъл от 0 до 270 градуса, така че да може да поставите ipad хоризонтално и вертикално в настолен органайзер.Списък на опаковки 2 x пластмасова стойка за таблети Особености - Сфера на приложение : Подходяща за таблети и мобилни телефони с прикрепен за таблет до 10 инча в колата.Една проста пластмасова поставка : в него може да поставите вашия мобилен телефон или таблет, за да гледате филми и телевизионни предавания.Мързелива поставка за таблет : Гладка повърхност и край, то няма да навреди на вашите нежни ръце и не поцарапает вашите устройства. - Идеална като подарък за вашите приятели, колеги, колеги и т.Мързелива поставка за таблет Подходящ за повечето мобилни телефони и таблети, което ви осигурява по-голямо удобство. - материал и изящна изработка производство, здрава и устойчива на време гъвкава поставка за мобилен телефон. - Чудесен помощник за задържане на вашия мобилен телефон, което е удобно за тези, които искат да гледат филми без помощта на услугата поддръжка.Държач за мобилен телефон : материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив за известно време. на Преносима стойка за таблет.Държач за съхранение. - Сгъваем и преносим за носене, лесно можете да го поставите на настолна стойка за телефон.

Опции за продукта