.

Портрет На Сивото Коте На Притежателя На Дистанционното Управление Кутия За Писалки От Изкуствена Кожа Дистанционно Управление Caddy Декоративен Настолен Органайз?

Портрет На Сивото Коте На Притежателя На Дистанционното Управление Кутия За Писалки От Изкуствена Кожа Дистанционно Управление Caddy Декоративен Настолен Органайзер За Съхранение На Контейнера

BGN 14.73

Наличност
На склад

♪ Дистанционното за телевизора caddy лесно да се поставя на масичката за кафе, диван, стол, спалня, нощното шкафче, хола, ъглов бюрото, на тезгяха, скрин, в офиса или навсякъде другаде в дома и офиса7" (В), кутия за съхранение с дистанционно управление от полиуретан.Това е добър подарък за нов дом или да бъде повишен, за рожден ден и за коледни подаръци.Това е добър подарък за нов дом или да бъде повишен, за рожден ден и за коледни подаръци. ♪ Дистанционното за телевизора caddy лесно да се поставя на масичката за кафе, диван, стол, спалня, нощното шкафче, хола, ъглов бюрото, на тезгяха, скрин, в офиса или навсякъде другаде в дома и офиса.Декоративен Тава за Дистанционното управление на телевизор, Канцеларски материали за Настолен компютър, Офис, Дом. ♪ Дистанционно управление кутийка има по-голям капацитет за всички видове мобилни телефони, благодарение на които интериорът на вашия дом и офис ще изглежда стилно. ♪ Този декоративен тава за дистанционно управление е изработен от висококачествена изкуствена кожа. ♪ Притежателя на дистанционното управление, обтянутый висококачествена изкуствена кожа с фини прострочкой, в стил набивного фигура, нежна и здрав, подходящ за всякакъв вид декорации.♪ Този декоративен тава за дистанционно управление е изработен от висококачествена изкуствена кожа.

Опции за продукта