.

Hoody с качулка Ptsygantl за домашни любимци, Лесна Прическа за кучета, Hoody с качулка за кучета за облекчаване на тревожност, Ушния калъф от Гръмотевица, Зима Топло за врата

Hoody с качулка Ptsygantl за домашни любимци, Лесна Прическа за кучета, Hoody с качулка за кучета за облекчаване на тревожност, Ушния калъф от Гръмотевица, Зима Топло за врата (Син M)

BGN 4.74

Наличност
На склад

3 шапки Забележка : 1. Удобна прическа може да се носи в много случаи, като всекидневният живот на кучето, болест, красотата, нерви, запазването на топлина и защита от студ, сън и т. Отклонение на цвета зависи от действителната конфигурация на системата, и е разрешено да има разлика в размера на 1-3 см от ръчно измерване. Той е здрав и може да намали тревожността на вашето куче по време на заря, гръм, посещение на ветеринарен лекар и да си куче е по-здрава. Размери : Размер S е подходящ за обиколка на главата 25-41 см, размер M е подходящ за обиколка на главата 30-51 см, размер L е подходящ за обиколка на главата 46-76 см, изберете подходящия размер за вашия домашен любимец.Лесна употреба : обличане отнема само 1 минута, то облегает огъване на врата на кучето, кучето може да се движи по-гъвкаво, высокоэластичный дизайн, приятна за кожата и дишащи, не причинява задушаване. Обличане отнема само 1 минута, той облегает огъване на врата на кучето, кучето може да се движи по-гъвкаво, высокоэластичный дизайн, приятна за кожата и дишащи, не причинява задушаване. Успокояващ прическа е изработен от дишащ материал, лек, дори ако го носите за дълго време, това няма да навреди на кожата домашен любимец, шал притежава висока еластичност, кучето не чувства натиск.Описание : Име : прическа за собакцвет : син Материал : Полиэфирразмер : S / M / LApplicable обекти : куче Опаковъчен лист : 1 бр. Размер S е подходящ за обиколка на главата 25-41 см, размер M е подходящ за обиколка на главата 30-51 см, размер L е подходящ за обиколка на главата 46-76 см, изберете подходящия размер за вашия домашен любимец.

Опции за продукта