.

Автомобилни Влакчета Gadpiparty, 12 Опаковки Силиконов притежателя за мобилен телефон, Регулируема Поставка за мобилен телефон, Стойки за таблети, Забавна Поставка за м?

Автомобилни Влакчета Gadpiparty, 12 Опаковки Силиконов притежателя за мобилен телефон, Регулируема Поставка за мобилен телефон, Стойки за таблети, Забавна Поставка за мобилен смарт телефон, Поставка за работния плот,

BGN 9.63

Наличност
На склад

: ) Очарователен титуляр за телефон може да се представи като добър подарък за вашите приятели на китайската Нова година, така че те винаги да се чувстват щастливи : ) висококачествен материал, който лесно се деформират.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения устройството. : ) Специален дизайн, и той е проектиран в тънките умения. : ) поддръжка и по-широк диапазон на използване за гледане на клипове, интернет предавания.Характеристики-Цвят : черно, зелено, синьо, жълто, лилаво, червено-Материал : PP-Размер : около 11,00 X8,00 X4,50 см / 4,32 X3,14 X1,77 инча. : ) Продуктът е произведен по професионална технология, която осигурява добри експлоатационни характеристики на продукта и може да работи в продължение на дълго време. Чудесна форма, лесен, интензивен дизайн.

Опции за продукта