.

Набор от Кухненски Аксесоари, 33 бр. Комплект Силиконови Плешки за Готвене с Незалепващо покритие, Набор от Кухненски Аксесоари с Дървена Дръжка, Набор от Силиконов?

Набор от Кухненски Аксесоари, 33 бр. Комплект Силиконови Плешки за Готвене с Незалепващо покритие, Набор от Кухненски Аксесоари с Дървена Дръжка, Набор от Силиконови Кухненски Джаджи, Прибори за хранене

BGN 2.67

Наличност
На склад

Силиконов накрайник предпазва вашите тигани, оставяйки на повърхността на съдовете драскотини или вдлъбнатиниУдължава срока на експлоатация на всички ваши кухненски противней. комплект Силиконови Плешки за готвене с Незалепващо покритие, Набор от кухненски аксесоари с дървена Дръжка, Набор от прибори за Силиконови Кухненски Джаджи.Изработен от хранително-силикон, не съдържа BPA, може да се използва във всякакъв вид храна.Те са устойчиви на надраскване, за разлика от пластмаса и каучук съдове, която е лесно да се разтопи, или метални кухненски прибори, която вреди на вашите саксии с незалепващо покритие.Универсален силикон придава съд мекота, повече не се притеснявайте за това, че храната се придържа към своя контейнер.Силиконови кухненски принадлежности издържат на високи температури до 446 ° F / 230 ° C.Набор от кухненски аксесоари, 33 бр.

Опции за продукта