.

Плажна кърпа от микрофибър SUNBKIM Super Absorbent 63 x 31,5, быстросохнущее пътни настилки кърпа от микрофибър, ультракомпактное. Подходящ за къмпинг, туризъм, йога, пътуване, (Ч?

Плажна кърпа от микрофибър SUNBKIM Super Absorbent 63 x 31,5, быстросохнущее пътни настилки кърпа от микрофибър, ультракомпактное. Подходящ за къмпинг, туризъм, йога, пътуване, (Червен)

BGN 3.46

Наличност
На склад

Дори ако пясък ще стъпят на върха на плажа кърпи, достатъчно леко разклащане, и пясък да падне, избягвайте дразнещи пясък, насладете се на плажни забавления брой на единици за измерване : 1. перфектен подарък за почивка : ако вашите приятели или семейство, са в почивка или пътуване, това е подходящият подарък. брой единици : 1.Ярък цветен дизайн : Всяка плажна одеяло има ясни мотиви и стилен дизайн. Идеален за къмпинг, разходки, йога, пътуване (червено).Плажна кърпа може напълно да покрива цялото тяло или шезлонг. Плажна кърпа SUNBKIM от микрофибър, супер впитывающее 63 "x 31.Ако имате проблеми с кърпи, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да ги замени.Когато си лежите на плажа с нашия плаж, кърпа, вие сте уникални на морския плаж, лесно выделяетесь от тълпата. Изсушаване и пескостойкое : Благодарение на супер-абсорбенту гъст и мек плажна кърпа изсъхва три пъти по-бързо обикновена памучна тъкан и може бързо да абсорбира вода, пет пъти повече от теглото му.Можете да го използвате като одеяла за пътуване, одеала за пикник, подложка, стенен гоблен на открито или на закрито.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент най-доброто обслужване.Ярък цветен дизайн : Всяка плажна одеяло има ясни мотиви и стилен дизайн.Плажна кърпа може да се пере в колата и използвате многоразово, тя е идеална за спорт, къмпинг, гмуркане, плуване или избърсване на лицето.Освен това, текстилен калъф има дизайн с цип, който улеснява съхранение на вашия телефон и ключове.Плажна кърпа може да се пере в колата и използвате многоразово, тя е идеална за спорт, къмпинг, гмуркане, плуване или избърсване на лицето.Плажна кърпа може напълно да покрива цялото тяло или шезлонг.Дори ако пясък ще стъпят на върха на плажа кърпи, достатъчно леко разклащане, и пясък да падне, избягвайте дразнещи пясък, насладете се на плажни забавления.Удобно е да носите : Плажна кърпа SUNBKIM лесно и деликатна, размер в сгънат вид е 20x25x3 см (7,9 "x 9,9"x 1,2"), в максимизиран - 159x79 см (63 "x 31,5"), тегло - 330 грама, което приблизително съответства на теглото на телефоните на Apple 11.Можете да го използвате като одеяла за пътуване, одеала за пикник, подложка, стенен гоблен на открито или на закрито.Издръжлив и не выцветающее : Плажна кърпа, изработени от мек микрофибър фина тъканта с технологията плътно прилепване ръбове, което го прави издръжлив, устойчив на счупвания, износостойким и цветостойким.

Опции за продукта