.

Силиконова шапка за плуване Tripsky с 3D защита ушите за дълга коса - Шапчица за плуване за жени, мъже и юноши | Шапка за плуване с Стереоскопическим модел Е идеален за къ?

Силиконова шапка за плуване Tripsky с 3D защита ушите за дълга коса - Шапчица за плуване за жени, мъже и юноши | Шапка за плуване с Стереоскопическим модел Е идеален за къси, Средни, Дълги, Къдрава и гъста коса

BGN 1.00

Наличност
На склад

ДОБРЕ е ОТБЕЛЯЗАНО : За защита на шапки за плуване образуйте драскотиниВ противен случай на поглъщане може да проникне вода.Да Не се допуска попадане на вода върху косата.Сега можете да се насладите на вана или плуване!. Предпазва къдрици от entanglements при плуване в басейна и бактерии във водата, за предотвратяване на избледняване боядисана коса!.Противоскользящий дизайн и лесно се отстранява.Използвайте шапка за плуване като шапки за плуване също е доста добър! Не се колебайте. Това е чудесен подарък и за любовник на плуване! Можете да се затопли, заобиколен въздух вътре шапки за плуване прави въздуха вътре е топло, и това помага согревать тялото директно, по този начин, тялото също ще се чувстват по-топло.Завържете косата си на ластик (не носете никакви остри аксесоари за коса.Елегантен щедри дизайн, има различни цветове, подходящи избор на повечето хора.Сложете си шапка отзад на пред и дръпнете я на главата си.Работи добре със защита от ултравиолетови лъчи, предпазва главата и ушите от ултравиолетовите лъчи и улеснява плуване. —Подходящ за къси/средни / дълги или къдрава коса.Не го оставяйте за дълго излагане на слънце.Моля, избягвайте всички остри предмети (например, дълги нокти). Опъвам шапка дланите свити във формата на полукръг. 【Мек силикон ВОДОУСТОЙЧИВ / различни цветове 】 : Тази шапка за плуване е Направена от висококачествен 100% силиконов материал. 【Гаранция за удовлетвореност 】 : Ако имате някакви проблеми с нашите силиконовата шапочкой за плуване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши ситуацията възможно най-скоро.След употреба изплакнете шапка за плуване в студена вода.Тази шапка за плуване - вашият най-добър избор.Той притежава високо предимство на еластичността с противоотрывным материал, не се деформират след многократна употреба.[Съвети : Шапка за плуване не може да бъде водоустойчив, за 100% .{Съхранявайте прическа непроменена и защитени ушите} : - Шапки за плуване Tripsky не пропускат вода и запазват вашата коса е суха. Тази шапка за плуване, разработена с оглед вашия комфорт, е с уникален дизайн странично разширяване, осигуряваща допълнителна защита на вашите уши.

Опции за продукта