.

Ленивец Подаръци На Притежателя На Дистанционното Управление Кутия За Писалки От Изкуствена Кожа Дистанционно Управление Caddy Декоративен Настолен Органайзер За ?

Ленивец Подаръци На Притежателя На Дистанционното Управление Кутия За Писалки От Изкуствена Кожа Дистанционно Управление Caddy Декоративен Настолен Органайзер За Съхранение На Контейнера

BGN 17.33

Наличност
На склад

♪ Дистанционно управление кутийка има по-голям капацитет за всички видове мобилни телефони, благодарение на които интериорът на вашия дом и офис ще изглежда стилно ♪ Този декоративен тава за дистанционно управление е изработен от висококачествена изкуствена кожа.♪ Този декоративен тава за дистанционно управление е изработен от висококачествена изкуствена кожа. ♪ Идеалният размер на 8,3" (Д) х 2,9" (Ш) х 4.Декоративен Тава за Дистанционното управление на телевизор, Канцеларски материали за Настолен компютър, Офис, Дом. ♪ Дистанционното за телевизора caddy лесно да се поставя на масичката за кафе, диван, стол, спалня, нощното шкафче, хола, ъглов бюрото, на тезгяха, скрин, в офиса или навсякъде другаде в дома и офиса.Това е добър подарък за нов дом или да бъде повишен, за рожден ден и за коледни подаръци. ♪ Идеалният размер на 8,3" (Д) х 2,9" (Ш) х 4. ♪ Дистанционно управление кутийка има по-голям капацитет за всички видове мобилни телефони, благодарение на които интериорът на вашия дом и офис ще изглежда стилно.7" (В), кутия за съхранение с дистанционно управление от полиуретан. ♪ Притежателя на дистанционното управление, обтянутый висококачествена изкуствена кожа с фини прострочкой, в стил набивного фигура, нежна и здрав, подходящ за всякакъв вид декорации.

Опции за продукта