.

Обектива на камерата на мобилен телефон ZSEDP Метален 16-кратно Телеобъективный обектив на космическия телескоп със статив Fisheye Wide Macro за всички телефони (Размер: комп?

Обектива на камерата на мобилен телефон ZSEDP Метален 16-кратно Телеобъективный обектив на космическия телескоп със статив Fisheye Wide Macro за всички телефони (Размер: комплект обективи 5 в 1)

BGN 9.33

Наличност
На склад

н Моля, не падайте във водата. геологоразведка, управление на горите, планиране на железопътния пристанища и т.Приложимо за браузване, игри, концерти, туризъм, наблюдение на любители на животни, стрелба репортери на новини на големи разстояния и т. Качеството на изображението на мобилен телефон може да бъде значително подобрено. Пълна гъвкавост, изработени от твърда пластмаса и алюминия2.Телескоп е 16-кратно увеличение, който позволява добро регулиране на фокусното разстояние. Телескоп е 16-кратно увеличение, който позволява добро регулиране на фокусното разстояние. Геологоразведка, управление на горите, планиране на железопътния пристанища и т. Преносимо планина с бутон за отключване заключване на Помещение включва : 1 x 16 X Обектив за мобилен телефото1 x универсална скоба Моля, обърнете внимание : 1.Подходящ за повечето видове мобилни телефони, включително и флип-телефони и бар телефони, телефон има задна камера, може да се свърже с телескоп чрез скоба. геологоразведка, управление на горите, планиране на железопътния пристанища и т.Подходящ за повечето видове мобилни телефони, включително и флип-телефони и бар телефони, телефон има задна камера, може да се свърже с телескоп чрез скоба. Качеството на изображението на мобилен телефон може да бъде значително подобрено.Телескоп може да се използва като монокуляр.Телескоп може да се използва като монокуляр.Подходящ за повечето видове мобилни телефони, включително и флип-телефони и бар телефони, телефон има задна камера, може да се свърже с телескоп чрез скоба.Приложимо за браузване, игри, концерти, туризъм, наблюдение на любители на животни, стрелба репортери на новини на големи разстояния и т. 16-кратно обектив на телескопа : преносим и лек, удобен за переноске, лесен за инсталиране 16-кратно увеличение, което ви позволява да регулирате фокусно разстояние Включете вашата близорукую фотоапарат / телефон в телефотоподходит за повечето фотоапарати и мобилни телефони, най-Близко разстояние на фокусиране : 3 м Увеличение : 16 X (фиксирано) Материал : метал + оптична леща Въртящи штатив1.

Опции за продукта