.

36 БР. Кухи обемни цветни стикери за стена с пеперуди, топперы за торта с пеперуди, декорация във формата на пеперуди, за партита и стаи. Детска Спалня За дома САМ Деко

36 БР. Кухи обемни цветни стикери за стена с пеперуди, топперы за торта с пеперуди, декорация във формата на пеперуди, за партита и стаи. Детска Спалня За дома САМ Декор Свалящ се стикер (цветно сребро 2)

BGN 3.96

Наличност
На склад

Различни цветове може да се види от различни ъгли ✔ Размер : Те имат 3 размера, 4,7 х 3.2 инча, 3,9 х 2,8 инча, 3,2 × 2 инча и има 12 пеперуди всеки размер. ✔Използвайте очила:При използване можете да внимателно сгънете по пунктираната линия в долната част на крилото на пеперудата, за да се получи 3 D-ефект, при липса на светло и тъмно осветяване на пеперуда става сребрист и цвят пеперуди се променя само при светлина. ✔ Широк спектър от приложения : те могат да бъдат използвани за оформяне на тематични партита, музея на пеперуди, детска стая, партита в градината, фон за снимки, Коледа, сватба, рожден ден и т. ✔ Цвят : сребърен при тъмна светлина и може да се променя при ярка светлина.✔ Материал : Висококачествен твърд картон, здрав, който предпазва от прах, удобен за почистване, който може да удължи живота на пеперуда.

Опции за продукта