.

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за стол, Възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за Косметоло?

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за стол, Възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за Косметологической легла-h 60x180 см. (24x71 инч)

BGN 95.99

Наличност
На склад

калъф за стол, 1 бр калъфка за възглавница, 1 бр. Ние се стремим да предложим на 5-звезден услуга в областта на доставка и сервизно обслужване.Позволете на Вашите Клиенти винаги се Насладите на Този Удобен Опит.Тази пола за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и красота. легло флаг, 1 бр. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, идеален за комерсиална употреба.Пратката включва : 1 комплект спално бельо за масаж на масата, в това число 1 бр.Открийте за себе си вики.Придайте на Своите клиенти професионално и луксозен външен вид. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си, цип и странични джоб за мобилен телефон.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. възглавница-възглавница, пълна кръгла Забележка : 1.Независимо от температурата или времето от годината, тук Цари Лукс и Комфорт, за да Ви осигури Качествена красота.

Опции за продукта