.

ABOOFAN 2 бр. Блестящ Аксесоар за партита, Абитуриентски Cosplay, Коледни Аксесоари за Писма честита Нова година, Подпори За Коледни Точки на Ден на Раждане, Номер на точки ?

ABOOFAN 2 бр. Блестящ Аксесоар за партита, Абитуриентски Cosplay, Коледни Аксесоари за Писма честита Нова година, Подпори За Коледни Точки на Ден на Раждане, Номер на точки Луксозни очила, Аксесоари

BGN 3.33

Наличност
На склад

- Повърхността е гладка, без чеп, и не пречи на кожата Пластмасова дограма.-Подходящ за повечето видове дрехи, подходящи за партита, новогодишни партита и т. Атмосфера на фестивала по-интензивно, vi, Точки за бала. - Поставка за очила са изработени от висококачествен материал, който е безвреден за околната среда и е безопасна за употреба.Ширина обектив : 13,5 фута.СПОМЕН за празнични партита - Интересен и забавен дизайн, осигуряващ неговата популярност и практичност. чаша за грим 2022 г. - Носенето на тези очила могат да ви направят да изглеждате по-ярка, по-стръмен и по-привлекателен.Неполяризованный.КОЛЕДНА СТЪКЛЕНА РАМКА - подходящ за фестивалната парти, домашно събиране и т.СПОМЕН за празнични партита - Интересен и забавен дизайн, осигуряващ неговата популярност и практичност. Очила 2022 GRAD-Повърхността е гладка, без чеп, не пречи на кожата.Пратката включва 1 x очила Характеристики-Носенето им за празнуване на нова година може да се засили атмосферата на щастие., създавайки атмосфера на вашето парти. очила за грим 2022 - отлично украса за партита.Ширина обектив : 13,5 фута. Слънчеви очила за парти 2022 г.Градиент на обектива.КОЛЕДНА СТЪКЛЕНА РАМКА - подходящ за фестивалната парти, домашно събиране и т. - Поставка за очила са изработени от висококачествен материал, който е безвреден за околната среда и е безопасна за употреба.

Опции за продукта