.

Вентилатор на тавана 19,7 с Дистанционно управление, Осветление, Модерен Вътрешен вентилатор на Тавана, Без Остриета, 3 Цвята светодиоди с регулируема яркост, 6-степе?

Вентилатор на тавана 19,7 с Дистанционно управление, Осветление, Модерен Вътрешен вентилатор на Тавана, Без Остриета, 3 Цвята светодиоди с регулируема яркост, 6-степенна скоростна кутия, Заден Нож, Нископрофилен, вентилатор

BGN 0.33

Наличност
На склад

4Вентилатор на тавана ILAHUI 19,7 " с подсветка, нископрофилен вентилатор с подово монтиране, 3-цветен led светлини с регулируема яркост, 6-степенна скоростна кутия, заден остриета с дистанционно управление, модерен вътрешен вентилатор на тавана, без остриета.В студено време, когато вентилаторът работи и в обратна посока, генериран от въздушния поток затопля помещението. Стенен прекъсвач Може да включва Само светлина или изключване на основното захранване и вентилатор на тавана може да се управлява само с помощта на дистанционно управление.【Вентилатори с подсветка】Модерен вътрешен вентилатор на тавана с осветление изпълнена с изящни кристални плоскости, което позволява да се наслаждавате на ярка светлина и украса на стаята. 【Обхват】 през Цялата вентилатор на тавана за спални, всекидневни, кухни, кабинети, детски стаи, тераси, малки спални, коридори, малки дневни и т. Изключете захранването преди да инсталирате, обслужване, ремонт или почистване на захранване. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние предлагаме доживотна гаранция без проблеми или връщане на парите в рамките на 30 дни, ако сте доволни от нашите продукти. 【6 степени на вятъра висококачествен led кръпка-източник на светлина, дълъг живот; дебелина на перката 3 мм, за да се гарантира малошумной, стабилна и сигурна работа на вентилатора, повърхността е гладка и лесно почистване. Ние Ви препоръчваме да се обърнете за помощ Към специалист, ако вие не знаете как да инсталирате.Лампа може да бъде от светло до слабото и има 3 различни варианта на осветление, от жълто до бяло.Този модерен вентилатор на тавана ILAHUI 19,7 " е снабден с 5 невидими остриета от ABS-пластмаса, 6-стъпка реверсивным двигател, метален корпус, лампа, комплект led осветителни тела с регулируема яркост и абажуром от акрил like crystal, както и ръчно дистанционно управление, който управлява вентилатора и осветлението.

Опции за продукта