.

Неонова реклама с DVTEL VIP Lounge Led Неон Моделирующий Лампа, Светещи Букви, Знак, Акрилна Лента, Неон Декоративни светлини, 40x30 см, Ресторант, Бар, кафе-сладкарница (Цвят: р?

Неонова реклама с DVTEL VIP Lounge Led Неон Моделирующий Лампа, Светещи Букви, Знак, Акрилна Лента, Неон Декоративни светлини, 40x30 см, Ресторант, Бар, кафе-сладкарница (Цвят: розов, Размер: 60x40 см)

BGN 93.07

Наличност
На склад

Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимкитеНеонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване.Стенен монтаж, окачен монтаж, прост и удобен. ★ Лесно управление и удобна инсталация. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Вместо традиционните неонови светлини, това е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки.Благодаря ви за вашето разбиране.Неонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място.Светлинен знак, изсечен с помощта на 3 D технологии, повърхностна и линейна гравиране. ★ Неонови надписи са много подходящи за жилища, дневни, спални, игрални зали, фитнес зала, витрини, ресторанти, барове, магазини, офиси, партита по повод рожден ден, сватби и т. ★ Лесно управление и удобна инсталация.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място.Име на продукта : Led неонови надписи Можете да персонализирате всички неонови лампи.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на КОМПЮТЪР, захранващ блок или адаптер.Вместо традиционните неонови светлини, това е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели. ★ Неонови надписи са много подходящи за жилища, дневни, спални, игрални зали, фитнес зала, витрини, ресторанти, барове, магазини, офиси, партита по повод рожден ден, сватби и т.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване. Тук също така се създава една красива и романтична атмосфера за провеждане на банкетни мероприятия.Уникален дизайн : За окачване на стената игри стая, бар, магазин, кафене, вкъщи, на закрито или на открито.

Опции за продукта

Type:
LED neon lights
Power:
Standard USB
Material:
Acrylic
Technology:
3D sculpting
Size:
40x30cm, 60x40cm
Installation:
Wall hanging
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :