.

GYDXCGJ 7 бр. Автостайлинг Винил От Въглеродни Влакна За Премахване на Леда От Прозорците Почистване Стъргало за Измиване на Автомобила с Фетровым Ракелем Инструмент ?

GYDXCGJ 7 бр. Автостайлинг Винил От Въглеродни Влакна За Премахване на Леда От Прозорците Почистване Стъргало за Измиване на Автомобила с Фетровым Ракелем Инструмент За Опаковане на Филма Dropshipp

BGN 16.79

Наличност
На склад

* Устойчивост на абразия * Този скребковый инструмент се използва широко при наклеивании подложки. * поклейка тапети, почистване на стъкла и почистване на сняг с превозни средства. * Този скребковый инструмент се използва широко при наклеивании подложки. * Идеален за всички винилови повърхности и не се драска по време на * настройка. * Устойчивост на абразия. * поклейка тапети, почистване на стъкла и почистване на сняг с превозни средства.Технически характеристики : Вид на продукта : СкребокМатериал : Ррспециальные характеристики : Автомобилна фолио за царапинцвет : червен Опаковка в пакет : 7x Скребковый инструмент. * Идеален за всички винилови повърхности и не се драска по време на * настройка.

Опции за продукта