.

Вентилатори в клетка с подсветка, Монтируемые Вълни, Нископрофилен, вентилатор на Тавана, без Остриета с осветление и дистанционно управление, Метален Промишлен В?

Вентилатори в клетка с подсветка, Монтируемые Вълни, Нископрофилен, вентилатор на Тавана, без Остриета с осветление и дистанционно управление, Метален Промишлен Вътрешен вентилатор на Тавана с 6 Скорости, Заден, Основната

BGN 3.00

Наличност
На склад

?Вентилатор на тавана, без крушки с нажежаема жичка : Необходими четири лампи E26 на максимална мощност от 40 Вата ? Вентилатор на тавана, с дистанционно управление : С помощта на дистанционното управление може да се регулира от превключвател с вентилатор и осветление, изберете от 6 скорости на вятъра, 3 синхронизирани трансфер на 3 пъти и 2 режима на въртене на избор.Може да се използва както през зимата, така и през лятото.Можете да изберете цвят и размер крушки в зависимост от вашите предпочитания.Малък размер 17 инча по-подходящи за различни по-малки пространства.Можете да изберете цвят и размер крушки в зависимост от вашите предпочитания. ? Широко приложение : Този 18-инчов ретро вентилатор на тавана с подсветка, който е подходящ за малки или средни помещения (15-30㎡), като спалня, хол, трапезария, всекидневна, кухня или друго открито пространство.6-стъпка fan могат да се сменят по желание, и той поддържа естествения вятър в рамките на един клик.Конструкция с выдолбленным корпус ви позволява лесно да сменяте крушка и почистване на перката, помага на двигателя бързо се взимат топлина, прави fandelier по-сигурен и издръжлив, лесен за сглобяване.Нископрофилен, вентилатор на тавана с осветление и дистанционно управление, той може да регулира осветлението, скорост на вятъра и се изчислява по времето, лесен за употреба във всички зони.Можете да изберете мястото, където той ще бъде монтиран, в зависимост от вашите реални потребности. ? Вентилатор на тавана, с дистанционно управление : С помощта на дистанционното управление може да се регулира от превключвател с вентилатор и осветление, изберете от 6 скорости на вятъра, 3 синхронизирани трансфер на 3 пъти и 2 режима на въртене на избор. ?Конструкция монтаж на таван фенове в клетката : Промишлен нископрофилен, вентилатор на тавана с 7 прозрачни невидими остриета фен от ABS-пластмаса и рамка от черен метал в клетката.Нашият-вградени вентилатор на тавана с осветление в индустриален стил може да бъде определен с 4 крушки E26 (с изключение на електрически крушки с нажежаема жичка), което ви гарантира ярка светлина.Невидими 7 остриета от ABS-пластмаса осигуряват достатъчна циркулация на въздуха в помещението, създавайки за вас тихи и комфортни условия за сън. ?Сверхтихий чист двигател : вентилатор на Тавана с осветление за инсталиране вълни, оборудван с вграден двигател от чиста мед, предоставящ сверхсильное движение на въздуха и тиха работа, създавайки за вас тиха и комфортна обстановка за сън.

Опции за продукта