.

Голяма Пеперуда Лента с Осьминогом, Копринени Шифоновые Щипки за Коса, Цветни Рози, Големи Панделки, Пластмасови Щипки за Челюстите, Ръкохватки, Щипки, Игли, Декора?

Голяма Пеперуда Лента с Осьминогом, Копринени Шифоновые Щипки за Коса, Цветни Рози, Големи Панделки, Пластмасови Щипки за Челюстите, Ръкохватки, Щипки, Игли, Декоративни Кифлички, Закручивающие Косата, Необичайни Аксесоари

BGN 3.73

Наличност
На склад

[Висококачествени материали] - на Всяко цвете, изработени ръчно от висококачествен сатен, а след това прикрепен към пластмасова заколку за косаТрайни и трайни пластмасови щипки за коса с метални пружини сигурно държат косата на място, не соскальзывая и без да вредят на тях. [Размер] : 3,54 "X 3,34", той е здрав, с много атрактивен и лесно, задържа много коса подходящ за захващане на гъста коса жените и момичета.Трайни и трайни пластмасови щипки за коса с метални пружини сигурно държат косата на място, не соскальзывая и без да вредят на тях.Освен това, те са издръжливи и трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Тези красиви цветни нокти за коса ще ви направи по-елегантни и очарователни в тълпата. [ИДЕАЛНО подхожда за различни поводи] - Тези изящни цветни фиби за коса могат да се носят по различни поводи, например, на угощението, танци, церемонии, на парти по случай рожден ден, празник, Коледа, в ежедневието или като подпори за фотосесия. [Елегантен дизайн]-Всички големи нокти за коса във формата на цвете рози са ръчно изработени в чисти условия, когато няма домашни любимци и тютюнев дим.Красив цветен дизайн, никога няма да излязат от мода. [Размер] : 3,54 "X 3,34", той е здрав, с много атрактивен и лесно, задържа много коса подходящ за захващане на гъста коса жените и момичета.Освен това, те са издръжливи и трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Много удобен за използване, вие можете бързо източване на косата си и да запазите прическата дълго време.Красив цветен дизайн, никога няма да излязат от мода.Много удобен за използване, вие можете бързо източване на косата си и да запазите прическата дълго време.Всички красиви цветя, внимателно са ръчно изработени, за да ги направи такива ярко цъфтящи. [УДОБЕН И полезен] : Подходящ за хора с гъста коса, тази шнола за коса е достатъчно здрава, за да държат всички на косата на върха.

Опции за продукта