.

Скоби за закачалки от светло розово кадифе TOFIIGREM (50 бр.), Нескользящие Кадифе, Щипки за прагове за кадифени закачалки, Масивни Скоби за пръстите, Идеални за розовите ?

Скоби за закачалки от светло розово кадифе TOFIIGREM (50 бр.), Нескользящие Кадифе, Щипки за прагове за кадифени закачалки, Масивни Скоби за пръстите, Идеални за розовите кадифени закачалки, Кадифени закачалки за дрехи

BGN 1.67

Наличност
На склад

От гледна точка на качеството, нашата кадифе лесно отвалитьТези трайни кадифе скоби притежават много добра функция за плъзгане, никога не се деформира. ✅ РАЗМЕРИ : Размерът на тези кадифени скоби за закачалки за панталони е 2. ✅ МНОГОКРАТНО използване - Можете да използвате тези кадифе скоби-закачалки за панталони, поли, вратовръзки, шалове и т. Тези флокированные скоби ще предпазите дрехите си и да не бъдат повредени.Количество в опаковката е 50 бр. ✅ МАТЕРИАЛ - Светло розово кадифе, клипове, закачалки, изработени от ABS-пластмаса и бархатного материал, както пружинящая част е изработена от POM-материал.8 см -Цвят : светло-розов -Количество в опаковка : 50 Ние ви предлагаме : 50 опаковки светло розово кадифе скоби.Ако сте доволни от нашите продукти, добре дошли, за да споделят своя опит. -Реалното обслужване на клиенти. ✅ РАЗМЕРИ : Размерът на тези кадифени скоби за закачалки за панталони е 2. ✅ ИДЕАЛЕН ВАРИАНТ за ВАШИЯ ГАРДЕРОБ - кадифе скоби blight pink са приложени към луксозен вешалкам, за да ви осигури повече място в гардероба и да поддържат реда в дрехите си. ✅ Е ПОДХОДЯЩ за вашите КАДИФЕНИ ЗАКАЧАЛКИ - тези скоби за кадифени панталони и много добре се съчетават с кадифени стелажи.И няма да оставят видими следи.И тя е най-мека на допир.75 "x 0,83"x 0,71". ✅ МНОГОКРАТНО използване - Можете да използвате тези кадифе скоби-закачалки за панталони, поли, вратовръзки, шалове и т. Меко кадифе по-високо качество За тези скоби, ние използваме кадифе най-високо качество.Тези трайни кадифе скоби притежават много добра функция за плъзгане, никога не се деформира.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни уведомите. обслужване в рамките на една година В TOFIIGREM работи най-искрени и приятелски екип за обслужване на клиенти. Скоба за закачалки от светло розово кадифе TOFIIGREM е изработен от полипропиленови материал, а на повърхността на затягане е направена от бархатного материал. ✅ ИДЕАЛЕН ВАРИАНТ за ВАШИЯ ГАРДЕРОБ - кадифе скоби blight pink са приложени към луксозен вешалкам, за да ви осигури повече място в гардероба и да поддържат реда в дрехите си. Идеално се съчетава с закачалка от флока Скоба от флока идеално се съчетава с нежната закачалка, за да си шкаф изглеждаше спретнато и красиво!При използване на открито, на върха на затягане е нескользящую текстура, предотвращающую сдувание дрехи от вихъра 2.

Опции за продукта