.

Едно завъртане на колелото за мебели NIANXINN за тежки условия на работа Без спирачки (4 бр.), Месинг, Винтажное завъртащо се колело на 360 ° с винтове, Движещ Завъртане на ?

Едно завъртане на колелото за мебели NIANXINN за тежки условия на работа Без спирачки (4 бр.), Месинг, Винтажное завъртащо се колело на 360 ° с винтове, Движещ Завъртане на колелото за колелце колички / дивана / Журнального

BGN 65.23

Наличност
На склад

(5 вида ролки, по избор) Въртящи се на 360 ° колела : можете по желание да промените посоката на движение напред, лесно и гъвкаво се движат мебельное обзавеждане, мека мебел, / маса / приставной маса / количка и други сменяеми ролки.Материал : медни колела, точни метални лагери, здрава стена, висока твърдост, устойчивост на износване, пыленепроницаемость, бесшумность и сигурност, стабилност и дълготрайност.Тежки колела могат да използват за движение, кресла, журнального маса, на каботажните за растенията и т. Въртящи се на 360 ° колела : можете по желание да промените посоката на движение напред, лесно и гъвкаво се движат мебельное обзавеждане, мека мебел, / маса / приставной маса / количка и други сменяеми ролки.Подходящ за тежки ролки на различни видове коли, за лесно и безопасно транспортиране на леки мебели и рафтове за изложбата на стоки. Размер : малък отточна тръба на шарнирна връзка валяк, диаметър = 22/25/32 мм цвят месинг в ретро стил (размер е посочен на снимката, моля, не указвайте размер на продукта на въображението).Това е най-добрият избор за смяна на стари мебелни ролки.Движещи се колела-колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници. Ще толкаете или промяна на тяхното оборудване от едно място на друго?Задайте тези колела на тяхното оборудване и престанете да се зареди гърба, спестете енергия и се движете мебели или обзавеждане там, където искате, с лекота и комфорт. Материал : месинг колела, точни метални лагери, здрава стена, висока твърдост, устойчивост на износване, пыленепроницаемость, бесшумность и сигурност, стабилност и дълготрайност.Движещи се колела-колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници. Размер : малък отточна тръба на шарнирна връзка валяк, диаметър = 22/25/32 мм цвят месинг в ретро стил (размер е посочен на снимката, моля, не указвайте размер на продукта на въображението).

Опции за продукта