.

Urcustom Персонализирани Името Чанта за Памперси Раница Пролетни Цветя Короната Фламинго Монограм Многофункционална Раница За Пътуване Чанта за Памперси Раница за м?

Urcustom Персонализирани Името Чанта за Памперси Раница Пролетни Цветя Короната Фламинго Монограм Многофункционална Раница За Пътуване Чанта за Памперси Раница за мама, Татко, Момче, Момичета

BGN 27.59

Наличност
На склад

Мека облегалка и регулируеми презрамки осигуряват максимален комфорт и стабилностМека облегалка и регулируеми презрамки осигуряват максимален комфорт и стабилност.За периодично почистване препоръчваме да си мият ръцете, а не машинную пране, не се притеснявайте за выцветании и смятии. ✅Обмислен подарък - Стилна раница за памперси за майки с момичета, момчета. ✅ Водоустойчив и лесен за почистване - външно покритие водонепроницаемо и петна може да се забърсва. ✅ Здрав и издръжлив - найлон, издръжлив и модерен, подсилени шевове, здрав цип - нашата раница за майките могат да задържат слънчевата светлина, влачите и пускате, за да се хвърлят и дори повече.Идеален за ежедневна употреба или за пътуване на спортни събития, в паркове, на шоуто, туризъм и т. ✅ Многофункционална раница - Можете да поставите храна, дрехи, бутилки за вода, пелена, книги и т. ✅ Здрав и издръжлив - найлон, издръжлив и модерен, подсилени шевове, здрав цип - нашата раница за майките могат да задържат слънчевата светлина, влачите и пускате, за да се хвърлят и дори повече.✅ Водоустойчив плат, лесно протирается.За периодично почистване препоръчваме да си мият ръцете, а не машинную пране, не се притеснявайте за выцветании и смятии.Вземете със себе си всичко, което ви трябва, е в пътя със своето малко дете.Получавате многослойни отделения за съхранение на отделни мокри и сухи памперси, шишета, кърпички за памперси; странични джобове за детски кърпички, чадър, шишета за пиене или повече други; Едно основно отделение и няколко отделни джобове вътре осигуряват достатъчно място.Ние получаваме също и 2 непромокаеми отделения за мокри кърпи, често използвани нагрудников или памперси.Тази детска чанта - идеален избор за подарък на новородено.Тази детска чанта - идеален избор за подарък на новородено.Получавате многослойни отделения за съхранение на отделни мокри и сухи памперси, шишета, кърпички за памперси; странични джобове за детски кърпички, чадър, шишета за пиене или повече други; Едно основно отделение и няколко отделни джобове вътре осигуряват достатъчно място. ✅ Многофункционална раница - Можете да поставите храна, дрехи, бутилки за вода, пелена, книги и т.

Опции за продукта