.

Lofaris 5x3ft Фон с Динозаври честит Рожден Ден, Мультяшные Динозаврите, Темата за Парти по случай Рожден Ден, Детски Фон за Деня на Раждане на Новородено Дете за Момчета ?

Lofaris 5x3ft Фон с Динозаври честит Рожден Ден, Мультяшные Динозаврите, Темата за Парти по случай Рожден Ден, Детски Фон за Деня на Раждане на Новородено Дете за Момчета и Момичета, Украса за банери в Тропическите

BGN 4.37

Наличност
На склад

Размер и цвят : 5x3 метра, високо-технологична 3 D-печат, реалистични цветовеПредимство : Директна доставка от завода, екип от дизайнери, персонализиране, лесен за носене, създават силна фотографски ефекти.Само 1 бр фон без стойка или в скоби.Добре дошли в Лофарис!Ние сме винаги тук, чака ви.Подробна информация 1. фон, поставка или скоби в комплекта не са включени.Просто не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от настройка, изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени).Персонализиране Можете да се свържете с нас по електронната поща и да ни уведомите за желания от вас размер, цвят или текст, ние изготовим за вас.Ние ще ви отговорим за това възможно най-скоро.Широко приложение : Нашето минало може да се използва като фон за снимки, банер за торта декор на стените, тържества, фотография във фото студио, видеозаснемане, директно излъчване и така нататък.Вашето удовлетворение е нашата единствена цел.Предпазни мерки при използване на продукти 1. Материал : Отличен винил, дълготраен блясък, плътен плат, силна заключване светлина, приятна вертикална, лесно се сгъва. Опаковка : Само 1 бр.Ако имате някакви въпроси след получаване на фона, можете спокойно да се обърнете към нас. Цвят : Отпечатан метод высокоцифровой 3 D-печат, които изтичат подробности, отлична цветова обработка. Не стойте прекалено близо или далеч, за да направи снимки.Предимството на Лек, лесен за носене, могат да се вземат със себе си по много места, дълго време се използва, е полезна за shutterbug, направени снимките са силен визуален ефект.

Опции за продукта