.

Легендарен Произход MengGeGe Баскетболно Тема Декор за Парти по случай рождения Ден на Банер Тема на Баскетболни мачове Аксесоари за Партита Знак на Снимките Фонове Т?

Легендарен Произход MengGeGe Баскетболно Тема Декор за Парти по случай рождения Ден на Банер Тема на Баскетболни мачове Аксесоари за Партита Знак на Снимките Фонове Тапети Украса на стаята Реквизит за Снимки 8x6 фута

BGN 10.39

Наличност
На склад

Пратката включва : Декори за партита x 1спецификация : Размер : 8x6 фута (240 см x 180 см) Материал : Полиестер плат, отлично качество, ярки цветове и много прозраченБръчки може да бъде лесно да се премахне, прогладив облегалката. Топло, с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка.[Детайли] : * Размер : 8x6 метра, 240 см (ширина) х 180 см (височина). [100% гарантирано удовлетворение] : Удовлетворение на нуждите на клиента е най-важен, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарение на устойчивостта на материала към износване могат да се използват много пъти.За цветовата аберация : Тъй като всеки дисплей компютър може да има една малка хроматическую аберрацию, моля, имайте предвид, че това е нормално, моля ви, опитайте, това обикновено работи много добре. [Лесна за употреба] : Лесно се почиства, може да се пере в машина без избледняване (не използвайте хлор белина).Като премахване на бръчки : 1. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред . [Здрав материал] : изработен от здрав полиестерен плат, на фона на парти по случай рождения ден може да се пере, тя е устойчива на счупвания, лесен и сгъваем за по-лесно пренасяне. [За много случаи] : Този празничен фон е отлично допълнение към тематични парти по случай рождения ден, невероятно засилване на атмосферата на парти по случай рожден ден, годишнина, фестивали.

Опции за продукта

Size:
8x6FT (240cm x180cm)Material