.

Авезано Строителна Тема Фон за парти по Случай рождения Ден на Самосвал Зона Багер Фон за Снимки за Рожден Ден за Момчета Экскаваторный Кран Украса за Парти По Случ

Авезано Строителна Тема Фон за парти по Случай рождения Ден на Самосвал Зона Багер Фон за Снимки за Рожден Ден за Момчета Экскаваторный Кран Украса за Парти По Случай рождения Ден (7x5 фута)

BGN 9.59

Наличност
На склад

✦【Функция】 : незаменим аксесоар за декорация на строителни партита ✦【Полезни съвети】 : 1. - Това е най-добрият начин.Декорация за рожден ден на строителството ще бъдат изпратени в сгънат вид.Идеален за тематични партита по повод рождения ден на момчето, фотография за рожден ден, студио видео или фото студио. Ето начини за намаляване на бръчките : Моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ✦【Здрав материал】 : Строителен банер на рожден ден е изработен от висококачествен винил.Висококачествен строителен фон за рожден ден може бързо да достави в ръцете си, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен по всяко време. на фона на 7x5 фута (84x60 инча). -Използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли в обратната посока, тогава то ще стане гладка. -Виси на фона на 1-3 дни, и бръчките постепенно да намалява.След като го получите, можете да се плътно минимизиране на фона на хартиена тюбиком на 2-4 дни.Използва се като тапети, завеси, покривки, декорации и т. -Изпратихме в сгънат вид. -За да се избегне увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо. -Моля, не се измие и не се допирайте до водата.

Опции за продукта