.

Abaodam 2 бр. под формата На Дъжд на Завеси, Метални Завеси, душ Завеса с Ресни от Мишуры, Сватбен Декор, Реквизит за Фотобудки, Блестящи Завеси От Мишуры, Завеса С Ресни, ?

Abaodam 2 бр. под формата На Дъжд на Завеси, Метални Завеси, душ Завеса с Ресни от Мишуры, Сватбен Декор, Реквизит за Фотобудки, Блестящи Завеси От Мишуры, Завеса С Ресни, Врата, Завеса за парти, Венец, Светкавица

BGN 7.10

Наличност
На склад

ЗАВЕСА С МИШУРНОЙ РЕСНИ ПЕРДЕТА с ресни за парти - Пердета с ресни от фолио, определено могат да създадат положителна атмосфера, да ги използвате, за да поздрави гостите в дома ви или на парти.Това ще бъде добър избор за оформяне на ергенско парти.ВРАТАТА се ЗАВЕСА с гирлянди - Пердета с ресни от фолио, изработени от лек PET материал, които не е лесно да се скъса, може да ви служи известно време.Описание на продукта Пердета с ресни на партита, Гирлянда, с Ресни, Творчески Пердета с Ресни, на Фона на ергенско парти, Парти по случай рождения Ден.ЗАВЕСИ с пайети за партита-Пердета с ресни от фолио, изящна изработка и външен вид осигуряват популярността им, могат да привличат вниманието на хората.НА ФОНА на ПЕРДЕТА от ФОЛИО - е Изработен от висококачествен материал, сигурно и е трайна, може да запази добър външен вид в продължение на известно време.Кръст Бод Пакет включва 2 x висящ декор Особености -Материал : завеса за парти-Размер : 200,00 X100,00x0,10 см/78,60 X 39,30 X0 декор за ергенско парти. ??Декорация За ПРАЗНИЧНАТА ПАРТИТА- Това може да впечатли гостите.

Опции за продукта