.

Украса за парти в чест на 18-ти Рожден ден TUTUXMA, 18-та Черен Розов Фон за Рожден Ден, Банер За Оформяне на Фотобудки, Голям Фон за Банер на Осемнайсетия Рожден Ден за Мом?

Украса за парти в чест на 18-ти Рожден ден TUTUXMA, 18-та Черен Розов Фон за Рожден Ден, Банер За Оформяне на Фотобудки, Голям Фон за Банер на Осемнайсетия Рожден Ден за Момичета, Аксесоари за парти в чест на 18-ти

BGN 6.06

Наличност
На склад

✨ Просто подвешивание : банер на фона на рождения ден на the black rosegold е с 4 дупки по ъглите и лесно можете да го закачите на стената, фотобудку или ограда да Добавим и светлата празнична атмосфера за вашия рожден Ден!? Широко приложение: Този банер на премиум-клас на рожден ден, е идеална за украса на парти по случай рождения ден на закрито и на открито, подходящ за украса на парти по случай рождения ден на момчето, тематични партита в чест на зимния празник, на фона на възпоменателна фотография, декорация на стените и така нататък.Лесно се закача през медната втулка върха без никакви инструменти, които ще ви спести време и енергия за оформяне на вашата прекрасна тематични партита. ✨ Високо качество : Голям банер на фона на рожден ден е изработен от качествена полиестерна тъкан, за многократна употреба, надежден и лесен, без неприятна миризма, която може да се сгъва и лесно да носите със себе си, моющийся и устойчива на счупвания, може да се използва в продължение на дълго време. ? Високо качество, 18-та черен дизайн голям банер фон ??Материал : полиестер?цвят : черен дизайн?размер : 185 х 110 см/73 х 43inch?пакетът включва : 18-ия фона на банер * 1, 19.Размерът е достатъчно голям, за рожден ден, годишнина украса и фон за снимки.Създаване на блестящ щастлив атмосфера на партито по случай 18-годишнината си.7 фута въже * 1?Уникален дизайн : разработен с класически рожден ден елементи, като балони, звезди, заря, триъгълни знамена, конфети, подарък и т.

Опции за продукта