.

XJJZS Сватба Приятелка на булката Китката на Ръката Цветя Лента на Булката Сватбени Аксесоари за сватба парти Декор (Цвят: черен)

XJJZS Сватба Приятелка на булката Китката на Ръката Цветя Лента на Булката Сватбени Аксесоари за сватба парти Декор (Цвят: черен)

BGN 63.22

Наличност
На склад

Идеален като коледен подарък и е подходящ за провеждане на банкети, фестивални партита и тРози красив дизайн, модерен и добре се комбинират с всички видове дрехи.Плат прави това цвете на китката на по-высококлассным и благородно. Тип : цвете на китката.Рози красив дизайн, модерен и добре се комбинират с всички видове дрехи. Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Идеален като коледен подарък и е подходящ за провеждане на банкети, фестивални партита и т.Пратката включва : 1 х цвете на китката се дължи На различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Плат прави това цвете на китката на по-высококлассным и благородно. Тип : Цвете на китката.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. Материал : плат Определяне : Сватбена церемония, вечерна парти, банкет, подарък за рожден ден, коледни подаръци Цвят : както е показано Размер : 6*13 cm, 5*8 см.

Опции за продукта