.

AIMADE Унисекс, Блокер Синя светлина Очила, Компютърни Очила със син филтър (От напрежение на очите), Виртуални Очила за Жени, Мъжки, на 4 опаковки (Черен/Бял/Леопардовый

AIMADE Унисекс, Блокер Синя светлина Очила, Компютърни Очила със син филтър (От напрежение на очите), Виртуални Очила за Жени, Мъжки, на 4 опаковки (Черен/Бял/Леопардовый/Костенурки)

BGN 2.00

Наличност
На склад

4 Заключване на синя светлина. Носеше очила със сини светофильтрами по време на работа с цифрови устройства може да помогне за намаляване на риска от развитие на проблеми, свързани със зрението. (Ефективността) - ПРЕМАХВА напрежението от очите, осигурява по-спокоен сън - Насладете се на цифрова течение на времето, не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие. Могат да защитават очите от увреждане., подобрява съня, осигурява защита през целия ден. Предотвращайте преумора на очите. Компютърни очила. Могат да защитават очите от увреждане. Основен източник на синя светлина в нашия живот е вреден синьо-виолетова светлина, излъчвана от нашите дигитални екрани. Гледате телевизия.Ние ще предоставим най-доброто обслужване, докато нашите клиенти не са изпълнени.В случай на някакви дефектни проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание. Защита от ултравиолетови лъчи. Ние можем да видим, че една част от зоната за изпитване, директно освещаемая синя светлина, се превърна в синя, а другата част, затененная очила, не стана синя. Очила, блокиране на синя светлина. (Класически дизайн)- един Добър контраст между квадратна форма в ретро стил и футуристична прозрачна тапицерия, тази дограма задължително се на главата, където и да отидеш. (Най-високо качество на материала)- Тази рамка има предимства сверхлегкости, устойчивост на абразия, нисък коефициент на триене и така нататък.Носенето на очила, блокиране на синя светлина, може да ограничи броя на синя светлина инцидент в очите си, и да се направи докато гледате по-приятно. (100% гаранция за връщане на парите и гаранция за счупване в рамките на 365 дни)– AIMADE осигурява на всички наши клиенти 100% гаранция за връщане на парите и гаранция за счупване на нашия продукт.

Опции за продукта