.

FZDHHY Абстрактна Завеса За Душ Средата на века, Набор от Растения, Цветя, Неутрален Минималистичен Арт Декор за Баня, Водоустойчив Вана с Килим, килимче За Баня, Тоале?

FZDHHY Абстрактна Завеса За Душ Средата на века, Набор от Растения, Цветя, Неутрален Минималистичен Арт Декор за Баня, Водоустойчив Вана с Килим, килимче За Баня, Тоалетни Постелки

BGN 16.46

Наличност
На склад

Нескользящий подложка за вана / U-образна мат : гъба, фланела и нескользящая основаЗавеса за душ ще стане по-красива след гладене, гънките на килима ще изчезнат след накисване във вода за известно време и изчезват, когато ще получи го и развернете.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще се погрижим за това, че вашият въпрос е обработена правилно.За горната повърхност използван висококачествен фланелевый материал, който е мек на докосване.Абстрактна геометрична и ботаническая завеса за душ ярки цветове, за да се чувствате добре и спокойно. 【Материал】 : Завеса за душа : 100% полиестер, водоустойчив.Практичен и красив, предпазва пода.U-образна мат : 17,7 "L x 14,8"W.Долната повърхност не се плъзга за вашата безопасност.Завеса за душ, изработен от быстросохнущего материал.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще се погрижим за това, че вашият въпрос е обработена правилно. най-Горния слой на килими за баня - фланелевый, меки на пипане.Нескользящий подложка за вана / U-образна мат : гъба, фланела и нескользящая основа.Завеса за душ ще стане по-красива след гладене, гънките на килима ще изчезнат след накисване във вода за известно време и изчезват, когато ще получи го и развернете. 【Гаранция за качество】 : Удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет, ако имате някакви въпроси при получаване на душ завеси в банята, моля, веднага се свържете с нас. 【Забележка】 : душ Завеси и килими, ще има гънки по време на доставка. 70,8 инча * 70,8 инча. 【Дизайн】 : Абстрактен набор от завеса за душ средата на века, модерен арт минималистичен стил, покажете своя моден вкус.Нанесете с усъвършенствана технология за печат на чертежи с висока разделителна способност, за да направите снимка завеси за душ по-ясни. 【Забележка】 : душ Завеси и килими, ще има гънки по време на доставка. 【Дизайн】 : Абстрактен набор от завеса за душ средата на века, модерен арт минималистичен стил, покажете своя моден вкус. 【Материал】 : Завеса за душа : 100% полиестер, водоустойчив.Долният слой е изработен от здрава PVC-рамка, която предпазва от изместване и приплъзване, осигуряване на вашата сигурност. 【Гаранция за качество】 : Удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет, ако имате някакви въпроси при получаване на душ завеси в банята, моля, веднага се свържете с нас.

Опции за продукта