.

Кутия за инструменти KIZQYN Кутии за инструменти Штабелируемый Кутия за инструменти Подвижен органайзер количка с удобна дръжка Многофункционална Голяма Комбинира?

Кутия за инструменти KIZQYN Кутии за инструменти Штабелируемый Кутия за инструменти Подвижен органайзер количка с удобна дръжка Многофункционална Голяма Комбинирана Система за съхранение на Мобилен Кутия за инструменти

BGN 46.27

Наличност
На склад

Идеалното решение За организиране и съхранение на инструменти и оборудване за Вашия Гараж Или сервиз Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - Тази количка за съхранение изработени от здрав метал и ABS за запазване на вашите електрически и ръчни инструменти по време на пътуване и преместване на труднодоступным строителни борси. ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - Тази количка за съхранение изработени от здрав метал и ABS за запазване на вашите електрически и ръчни инструменти по време на пътуване и преместване на труднодоступным строителни борси. много място за съхранение, гарантируйте, че ще има място за всички необходими инструменти и консумативи в пътя. много място за съхранение, гарантируйте, че ще има място за всички необходими инструменти и консумативи в пътя.Взаимосвързани, кутии за инструменти могат да бъдат штабелируемыми или разделяемыми.РАБОТЕТЕ в ДВИЖЕНИЕ - тази жестока количка за опаковката има две колела и флип дръжката с удобен изземване, така че можеш да вземеш всичко необходимо за извършване на работа извън площадката. С изключение на комплекта инструменти, както е показано на снимката на продукта, и други стоки в комплекта не са включени.

Опции за продукта