.

WSSBK Ново планина за колоездене телефон със скоби от неръждаема стомана, предотвращающее разклащане и стабилно въртене на 360 °, Аксесоари за велосипеди /Държач за ве?

WSSBK Ново планина за колоездене телефон със скоби от неръждаема стомана, предотвращающее разклащане и стабилно въртене на 360 °, Аксесоари за велосипеди /Държач за велосипед телефон за всички смартфони (Размер: B)

BGN 62.92

Наличност
На склад

✡ Универсална съвместимост : работи с почти всеки смартфон, ширина 5,0-9,5 см, поддържа повечето мобилни устройства с диагонал 3,5-6,1 инча✡ Пълна защита : Стяга също така идва с четири звена за сядане, осигуряващи надеждно закрепване на телефона върху велосипед. ✡ Иновативен дизайн, Благодарение на дизайна на ключалката избягвайте честото натискане на бутоните за сила на звука и захранването. ✡Въртене на360° : Просто настройте поворотную шаровую главата на 360 свободните обороти, като осигурява най-добрия зрителен ъгъл на кормилото - вертикално, хоризонтално или диагонално, за да се насладите на комфорт на шофиране!. ✡ Лесна инсталация : Удобен монтаж без инструменти ви позволява лесно да го инсталирате на всяка кормилото на велосипеда, само трябва да намерите и заключите орех. ✡ Иновативен дизайн, Благодарение на дизайна на ключалката избягвайте честото натискане на бутоните за сила на звука и захранването.ГЪВКАВ ДИЗАЙН - Просто завъртете и настройте устройството под всеки ъгъл и във всяка позиция, която отговаря на вашите предпочитания с помощта на специален дизайн с топка и гнездо - Не са необходими НИКАКВИ ИНСТРУМЕНТИ - Лесен монтаж без инструменти и бутон за бързо изключване.Характеристики : ПОВИШЕНА СИГУРНОСТ - Титуляр се предлага в напълно сглобени с защитната стена, крепящим стойка към дръжката на кормилото.Този държач за велосипед на телефона се грижи за вашия смартфон, за да може да се вози без никакви притеснения дори за приключения извън пътя, което е идеално за всеки любител на велосипеди или мотоциклети.

Опции за продукта