.

12 БР. Locs Украса За Коса, Плитки, Щипки За Коса, Регулируем Маншет За Коса, Ретро Стилистика С Висулка, Амулети За Коса, Кристал, Ръчно Изработени, Древен Метална Висул?

12 БР. Locs Украса За Коса, Плитки, Щипки За Коса, Регулируем Маншет За Коса, Ретро Стилистика С Висулка, Амулети За Коса, Кристал, Ръчно Изработени, Древен Метална Висулка, Скъпа Пчела, Бухал, Аксесоари За Кос

BGN 5.62

Наличност
На склад

Пратката включва в себе си : Вие ще получите 12 брВисулка от чист натурален кристал и старинен златен метален медальон, който избираме, за да се гарантира сигурността на вашата красота. Locs Украса За коса, Плитки, Щипки За коса, Регулируем маншет За коса, Ретро Стилистика с висулка, Амулети За коса, кристал, Ръчно изработени, древен Метална Висулка, Скъпа Пчела, бухал, аксесоари За кос. аксесоари за косичек с пеперуди, кристална реколта метален медальон ръчна изработка, красиви аксесоари за косичек с пчелен совой, украса за коса с пластмасова кутия, лесно да се съхранява.Забележка : малките подробности, моля, пазете далеч от деца. нашата опаковка с кутия за съхранение, така че тя ще пасне на вашата съпруга, приятелка, майка, сестра, подружке на булката, дъщеря, баба и най-добър приятел.Костюм за Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на независимостта, Ден на труда, Ден на благодарността, Нова година, абитуриентски бал, сватба и така нататък.Най-добрият подарък за момиче, плетущей плитки : Ключодържатели, плетене на плитки -това е специален подарък, който демонстрира вашата любов и грижа, аксесоари за коса loc ви отличи от тълпата и ви дават различно усещане от носене.Лесна употреба : Тези украшения за коса с дредами за косичек много лесни за използване; просто сплетите косата, скрутите и разомкните пръстен, за да го поставите на правилното място, това е всичко.

Опции за продукта