.

jojofuny 20pcs Прозрачна Витрина за Бонбони, Рафтове за търговски изложения на Продукти, Прозрачни Портмонета за Жени, Дамски Портфейли, Козметични Стелажи за изложбата ?

jojofuny 20pcs Прозрачна Витрина за Бонбони, Рафтове за търговски изложения на Продукти, Прозрачни Портмонета за Жени, Дамски Портфейли, Козметични Стелажи за изложбата на стоки, Рафтове за съхранение на Портфейли,

BGN 2.33

Наличност
На склад

PS - Материал : поставка за заколок за коса PS - Цвят : прозрачен държач за визитки - Изработена от висококачествен материал Ps, тази поставка за портфейла е здрав и практичен за употреба.75 X2 организация спални и склад. - Настолен органайзер за портмонета, не заема много място за съхранение и показване на портфейли портфейла display organizer. - Можете да поставите на щанда на всяко място, например, в офиса, или да се излагат в магазина като привлекателен декоративен стеллажа за чанти.Поставка за очила : Стойки за портфейл може да стабилизира себе си, без използване на други инструменти, което ги прави по-удобни за използване. - Той може да е идеално за показване на вашия портфейл, телефон, гривна или бижута под различен ъгъл на настолна стойка за портмонета.Акрилни титуляр за дисплея на чантата : той може да е идеално за показване на вашия портфейл, телефон, гривна или бижута под различен ъгъл на работния плот. държач за мобилен телефон Тънка работа и е проста форма позволява цялостно показване на стоки и е много подходящ за магазин.Срок за портфейли : ДЪРЖАЧ за ДИСПЛЕЯ на ПОРТФЕЙЛА на Тези дисплеи за портмонета, представляващи стойки за дисплеи, има добре обмислен дизайн, който осигурява най-добър ефект на дисплея, благодарение на градиентной повърхността. Прозрачна поставка за портфейла.

Опции за продукта