.

2 набор от Прозрачни Акрилни рафтове за дисплея, Фигурки, Поставки за Кифли, Десерт, Органайзер за грим, Парфюми, Тенис на Тава YALINKA за Сбирка Играчки, Кукли, Бижута (П?

2 набор от Прозрачни Акрилни рафтове за дисплея, Фигурки, Поставки за Кифли, Десерт, Органайзер за грим, Парфюми, Тенис на Тава YALINKA за Сбирка Играчки, Кукли, Бижута (Правоъгълник 2)

BGN 19.26

Наличност
На склад

Поставка за магазин 【Широко приложение】 Тези стъкло витрини можете да поставите навсякъде в дома си, можете да ги използвате за демонстрация на бижута, както и за украса на празнични кексчета, предмети на декоративно-приложното изкуство, като някои елементи, необходими за демонстрация, се открояват панаирджийски на дисплея. 【Материал премиум-клас】 Нашите прозрачни багажник за витрини са изработени от акрил с дебелина 5 мм, прозрачен материал изглежда чист, здрав и стабилен за провеждане на изложбата. Сложете грим на Обличане масичката. 【Пратката съдържа】 2 комплекта стъпални на каботажните за дисплея.Акрилен рафт-поставка за щранг, спестява пространство, изглежда страхотно на рафта!Сега можете лесно да намерите това, което ви трябва.Вие все още търсите креативни начини за показване на вашите прекрасни неща?.Тогава трябва да имате 5-степенна витрина YALINKA matrix ladder, прозрачни акрилни витрини ще ги направят по-живи и организирани. 【Лесен монтаж и почистване на】 Получаване на прозрачна поставка за дисплея, повдигна защитен филм с висока прозрачна акрилна борда, а след това с помощта на предоставена от нас отвертка, за да затегнете винтовете.Размери в напълно сглобени : 15,6 "L 12,6"W, 9,6"H (40 x 32 x 25 см). 【Лесен монтаж и почистване на】 Получаване на прозрачна поставка за дисплея, повдигна защитен филм с висока прозрачна акрилна борда, а след това с помощта на предоставена от нас отвертка, за да затегнете винтовете.Освен това, настолен органайзер лесно се почиства с кърпа. всичко е било така организирано. Сложете играчката на фигурки в килера. 【Acylic Display Stand】Ступенчатые витрините са подходящи за демонстрация на действие фигури в помещения, честване на празнични десерти, демонстрация на кексчета, козметика, кухненски аксесоари, Нендороидов, Гандама и различни събития, партита, рожденни дни, празнични тържества. Покажете Кифли На партито. 【Широко приложение】 Тези стъкло витрини можете да поставите навсякъде в дома си, можете да ги използвате за демонстрация на бижута, както и за украса на празнични кексчета, предмети на декоративно-приложното изкуство, като някои елементи, необходими за демонстрация, се открояват панаирджийски на дисплея.

Опции за продукта