.

Полк FOMIYES Титуляр За Кексчета Поставка За Саксия Органайзер за Козметика Настолен Органайзер За Грим Поставка За Торта Тенис на Козметични Органайзер Поставка За ?

Полк FOMIYES Титуляр За Кексчета Поставка За Саксия Органайзер за Козметика Настолен Органайзер За Грим Поставка За Торта Тенис на Козметични Органайзер Поставка За Кифли Козметична Полк за Баня Козметични Титуляр за

BGN 23.28

Наличност
На склад

Уникална форма на клетка за клетки, добър декоративен ефектДИФЕРЕНЦИРАНИ КОЗМЕТИЧНО СРЕДСТВО - Чиния за торта на крака, добра текстура и форма, лек и текстурированное.Пратката включва 1 × Органайзер за козметика Характеристики - Размер : 36,00 X19,60 X19,60 см/14,15 X7,70 X7 поставка за торта.ДЪРЖАЧ за бижута във формата на клетка за КЛЕТКИ - подходящи за широк спектър от случаи, като тоалетка и офис масата.тоалетка за парфюми Е настолен органайзер за съхранение, който е изработен от висококачествено желязо материал за трайни и практично използване. - Гладка обработка на ръбове, удобна и нежна, не е толкова лесно да се нарани ръцете на козметичната етажерка за баня.Описаниетоваров Тава за съхранение в банята, бюро, дом, употреба в банята.СВЕЩНИК във формата на клетка за КЛЕТКИ - Препоръчително е да инсталирате стойка за плоска повърхност, така че тя винаги остава постоянна.Поставка за организатор за козметика - препоръчително е да инсталирате стойка за плоска повърхност, така че тя винаги остава постоянна. - Благодарение на доброто качество на производство органайзер за козметика е стабилен и разумен, много практична тава за подаване на хранене.Поставка за организатор за козметика - препоръчително е да инсталирате стойка за плоска повърхност, така че тя винаги остава постоянна. - Съхранявайте своята козметика наред.Уникална форма на клетка за клетки, добър декоративен ефект. метален сервировочный многофункционална тава, широко се използва за съхранение на бижута, настолни аксесоари, козметика и други малки предмети. - Материал : Желязо органайзер за златни бижута - Цвят : черен стойка за сватбена десерт - Това може да спести повече място на бюрото за настаняване на други предмети, компактен и практичен тава за баня във формата на клетка за клетките.

Опции за продукта