.

Авезано Приключение Чака Фон за Душата на детето 7x5 фута Минно Приключение в Дивата Местност, Гора, Селски Бор Украса за парти в чест на Душата на Детето Фон за една ?

Авезано Приключение Чака Фон за Душата на детето 7x5 фута Минно Приключение в Дивата Местност, Гора, Селски Бор Украса за парти в чест на Душата на Детето Фон за една Фотосесия

BGN 6.00

Наличност
На склад

Той е идеален за всяка професионална или лична фотография Компютърните екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално. ✪ Материал : винил плат. Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистично цветен фон. Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност при ниска температура, и най-добре определят слой плат по средата, за да не развалят картинката. ✪ Приложимо случай : Украса за парти в стил "Приключение чака", на фона на декорации за детската душа на тема "Приключение започва", тематични декорации за детската душа на тема "Приключение чака", банер за тортата. Всички декори ще бъдат изпратени в сгънат вид. ✪ Характеристики : ☆ Оригинален дизайн : Всеки фон е уникален, създадени от професионални дизайнери независимо.Ето начини за премахване на морщин1. ☆ Работи със самозалепваща лента за залепване за стената, когато не влакчета. Лесно е да се затвори или направо естествено. ✪ Топли съвети : ☆ Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред.За облекчаване на транспорт и опаковка, стоката се изпраща в сгънат вид. В същото време, поради това, че нашият фон и да е материали или графични мастило се предлагат в различни партии, фон при печат ще има много малка разлика.✪ Размер и опаковка : 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см), 1 бр.Моля, обърнете внимание 1. винил плат за фотография.

Опции за продукта