.

POPETPOP Раница за домашни кучета, Шлейка за Малки Кучета, Раница за котки, Раница за кучета, Раница, за Пренасяне на Домашни любимци, Раница за Пътуване, Раница за Туриз?

POPETPOP Раница за домашни кучета, Шлейка за Малки Кучета, Раница за котки, Раница за кучета, Раница, за Пренасяне на Домашни любимци, Раница за Пътуване, Раница за Туризъм, Переноска за Кучета, Лесна Чанта За Носене

BGN 12.00

Наличност
На склад

Пратката включва 1 х чанта за пренасяне на домашни любимци Характеристики -пазаруване, разходки и преходи с любимия си домашен любимец -Материал : въздушна мрежа, чанта за пренасяне на домашни любимци от полиестер - Разширете и утолщите презрамки, за да се облекчи натоварването на раница за малки кучета. - Изработен от превъзходни материали, практични и издръжливи раница за продължително използване при пътуване. - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може на време да се превърне раница-переноской за кученца.ПЕРЕНОСКА ЗА домашни ЛЮБИМЦИ НА продълговати крака - Напреднали и дебели презрамка за намаляване на тежестта и отвеждане на налягането, както и лесно използване. преносима чанта за домашни любимци Чанта-переноска за домашни любимци са изработени от дишащ материал. -Цвят : синьо небе раница за носене на кучета следа Информация за стоки Раница за носене на кучета следа може да бъде разработен с двойна чанта през рамото си, което е много удобно за носене и може да ви донесе добри впечатления. -Размер : 22,00 X26,00 X13,00 см /8,65 X10,22 X5 переноска за домашни любимци.ПОХОДНЫЙ РАНИЦА за КУЧЕТА - Произведени от висококачествени материали, практични и проектиран за продължителна употреба.РАНИЦА-КАПСУЛА за ДОМАШНИ любимци SPACE CAPSULE BACKPACK - за пазаруване, разходки и туризъм с любимия си домашен любимец.

Опции за продукта