.

Loccor Плат 5x3 фута Фон за Фризьорски салон Фотография Стилист Фризьорски Стол За Бръснене Сини, Червени Ивици Фон За Снимки на Тема Фризьор, Украса за Парти по случай ?

Loccor Плат 5x3 фута Фон за Фризьорски салон Фотография Стилист Фризьорски Стол За Бръснене Сини, Червени Ивици Фон За Снимки на Тема Фризьор, Украса за Парти по случай рождения Ден на Банер Подпори за Фотобудки

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Цвят】 : Компютърно оцветяване ② Парна ютия (★★★★☆) Проглаживайте гърба парна ютия вместо суха ютия (средната температура), докато капакът няма да изчезне. 【Услуги】 : Ние предлагаме индивидуално обслужване по размер и изображение, ако имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен. Материали : полиестерен плат, това е напреднал материала, в сравнение с винилови той притежава предимства, които могат да бъдат изпрани, изгладени и не выцветать.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение.Изчезва, гладится и не избледнява.【Размер】 : 5 (Ш) х 3 (В) метра. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен.Клиентите са на първо място! Ако имате някакви въпроси относно нашите фонах, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Без заплитания, безшевни и неотражающий. 【Прилагането на】 : Новородени, деца, абитуриентски бал, сватба, празник, рожден Ден, парти, празник, клипове на Youtube и всяко голямо събитие или обстановка и т. Цвят : Реалистичен цвят, висока резолюция и качество, не е лесно да избледнява.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен.Без заплитания, безшевни и неотражающий.Изчезва, гладится и не избледнява. 【Материал】 : Обновен полиестер.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение. Приложение : за Новородено, деца, абитуриентски бал, Сватба, празник, рожден Ден, парти и всяко голямо събитие или обстановка и т. Това е чудесно за всички фотографи от всички нива.Пожелавам ви щастлив живот и всичко най-хубаво!. 【Прилагането на】 : Новородени, деца, абитуриентски бал, сватба, празник, рожден Ден, парти, празник, клипове на Youtube и всяко голямо събитие или обстановка и т.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, аз активно и правилно реши им за вас.

Опции за продукта