.

Количка за сервиране HTLLT, Медицинска Количка за инструменти с 5-степенна Количка за салон за Красота с чекмеджета, Количка за спа-фризьорски консумативи с колело, с ?

Количка за сервиране HTLLT, Медицинска Количка за инструменти с 5-степенна Количка за салон за Красота с чекмеджета, Количка за спа-фризьорски консумативи с колело, с капацитет от 20 кг, Количка за инструменти за татуиране

BGN 146.14

Наличност
На склад

【Съвети】 ★ Дата на доставка е 9-15 дни, както и времето за възстановяване-в рамките на 30 дни ★ Голямо Пространство за съхранение на:Горната работна зона с няколко отделения за козметични чанти и притежателите на сешоара.★ Поради ръчно измерване може да бъде грешка в 1-3 виж ★ Фотография с осветление и друга дисплей може да доведе до това, че цветът на обекти на снимки ще бъде различен от реалния. ★ Колелата за гладко бягане.Консумативи и могат лесно да бъдат вынимаемы за почистване. ★ Универсален : подходящ за ресторанти, хотели, търговски центрове, клубове, ресторанти и развлекателни заведения.【Подробно описание на】☆ Име на продукта : Количка за красота ☆ Материал : пластмаса + метал ☆ Цвят : златист ☆ Размер : 48 × 31 х 80,5 см 【Включва съдържанието на】☆ Кошница за красота × 1【Прилагането на】☆ Е идеален за съхраняване на вашите ежедневни средства за коса в банята, като гребени и гребени, Климатици, маши за коса и фиби за коса.Консумативи и могат лесно да бъдат вынимаемы за почистване.Въпреки това, ако по някаква причина не сте доволни с този продукт, Вие винаги можете да се свържете с нас!Ние ще Ви предоставим Най-доброто обслужване на клиентите.Лесно преместване / Размер : 48 × 31 х 80,5 см / Тегло : 7 кг / Натоварване : 20 кг Гаранция за удовлетвореност на клиентите : Ние сме пълни с доверие в качеството на Нашите продукти. ★ Колелата за гладко бягане.Ние предлагаме винаги за Вас най-доброто обслужване. ★ Голямо Пространство за съхранение на:Горната работна зона с няколко отделения за козметични чанти и притежателите на сешоара.

Опции за продукта